Loading...

Jaký vybrat typ zapínání povlečení

17.09.2020 11:46

Jaký vybrat typ zapínání na povlečení.

Pokud jste se již rozhodli, jaký typ povlečení vybrat, zda bavlněné, flanelové nebo saténové určitě Vás napadne, jaký typ zapínání zvolit. Povlečení od českého výrobce firmy Brotex, které dodáváme nabízí 3 varianty zapínání, povlečení na zip, povlečení na knoflíky a povlečení s hotelovým uzávěrem.  Proto je důležité zvážit, kde povlečení budete používat, zda doma nebo povlečení kupujete pro ubytovací zařízení. Pro domácnosti je nejpoužívanější povlečení na zip, ale pokud používáte po praní mandl, tak tento druh zapínání nedoporučujeme.

Povlečení se zapínáním na zip: v současnosti nejvíce oblíbené zapínání. Zip je dostatečně chráněný. Převlékání povlečení je pohodlné a rychlé.

Povlečení se zapínáním na knoflíky: k zapínání povlečení slouží kvalitní nitěné knoflíky. V minulosti bylo toto zapínání nejvíce používané,  a to buď s plastovými nebo nitěnými knoflíky. Díky modernějšímu zapínání na zip již tento způsob zapínání není tak vyhledávaný v domácnostech jako v minulosti. Toto zapínání se hodí pro hotely a ubytovací zařízení, jelikož je možné prádlo mandlovat. Tento typ zapínání se šije na zakázku.

Povlečení s hotelovým zapínáním: jak již sám název napovídá tento způsob zapínání se používá spíše v hotelích a ubytovacích zařízeních. Je vhodný do podmínek, kde se často mění ložní prádlo. Jedná se o uzavírání s tzv. kapsou. Kapsa musí být dostatečně velká, aby nedocházelo k vypadávání polštáře nebo přikrývky z povlečení. Tento typ povlečení se také šije na zakázku.

Komentáře